Tel.: +31(0)114-312 821

Arthur de Kok in Lifestyle Xperience

Echtscheidingsnotaris Arthur de Kok verscheen zondagmiddag 21 december jl in het programma Lifestyle Xperience om kijkers uit te leggen wat er bij een scheiding komt kijken.

Scheiding en schulden?
Arthur besprak waar je aan moest denken als je gaat scheiden en hoe het bijvoorbeeld met de schulden zit: moet je de schulden door midden delen of niet? Lees hier meer over het verdelen van de spullen (pensioen, eigen huis, schulden en meer).

Waarom naar de echtscheidingsnotaris bij een scheiding?
Maar ook besprak Arthur waarom je ook bij een (echtscheidings)notaris terecht kan voor je echtscheiding? En dat je niet altijd naar een advocaat hoeft te gaan, maar dat de echtscheidingsnotaris je ook heel goed kan helpen om jullie scheiding te regelen.

Bekijk het item: https://play.minoto-video.com/1048/8viHoHK78gjP.html

Voordeel van een echtscheidingsnotaris vs iemand anders
De echtscheidingsnotaris zal jullie nl in hele traject kunnen begeleiden: van A tot Z: dus ook zaken (akten) rond de woning, jullie hypotheek, evt schulden ed. De notaris is hiertoe bevoegd, en jullie hoeven hiervoor dus niet nog eens apart naar iemand anders te gaan. Lees er hier meer over.

Volgende uitzending: 28 december 14.20 RTL 4
De volgende uitzending met echtscheidingsnotaris Arthur de Kok is op zondag 28 december 2014 om 14.20 uur op RTL 4. In deze uitzending vertelt Arthur waar je aan moet denken als er kinderen in het spel zijn bij een scheiding. O.a. het opstellen van het ouderschapsplan.