Tel.: +31(0)114-312 821

Ons Team

mr Cindy van Goethem is sinds 1995 verbonden aan het kantoor; sinds 1-1-2009 als notaris. Zij heeft een brede kennis en ervaring met alle notariële diensten en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht.

 

mr Cindy van GoethemHannelore van der Veeken is sinds 1987 verbonden aan het kantoor. Zij is werkzaam als notarisklerk in de registergoederenpraktijk. Haar specialisatie is agrarisch recht.
Hannelore is lid van de Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN).

Hannelore van der Veeken

Ingeborg Eggermont-Mattens werkt sinds 1991 bij ons kantoor. Zij is werkzaam als notarisklerk in de registergoederenpraktijk.

 

Ingeborg Eggermont-MattensArianne van den Bosch-Pieper is sinds 1999 verbonden aan het kantoor. Zij is werkzaam als notarisklerk in de registergoederenpraktijk. Haar specialisatie is agrarisch recht.
Arianne is lid van de Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN).

Arianne van den Bosch-Pieper

Corine de Braal-Esseling is werkzaam als administratief medewerker. Zij ondersteunt de andere medewerkers van ons kantoor, met name op het gebied van de registergoederenpraktijk. Corine is sinds 2004 in dienst .

 

Corine de Braal-Esseling

Samantha Valke is administratief medewerker en ondersteunt de notaris op het gebied van de familiepraktijk. Daarnaast bemant zij de balie bij afwezigheid van Maggy. Samantha is sinds 2015 werkzaam op ons kantoor.

 

Samantha Valke

Sharon van Rossum du Chattel is sinds 2016 werkzaam als administratief medewerker. Zij ondersteunt de andere medewerkers van ons kantoor, met name op het gebied van de registergoederenpraktijk.

 

Sharon van Rossum du Chattel

 

Maria van de Velde werkt sinds 2017 bij ons kantoor. Zij verzorgt de boekhouding.

 

Maria van de Velde

Sabina de Bakker-d'Olieslagers is sinds 2017 werkzaam als administratief medewerker. Zij ondersteunt de andere medewerkers van ons kantoor, met name op het gebied van de registergoederenpraktijk.

 

Sabina de Bakker-d'Olieslagers

Maggy Lensen is sinds 2018 werkzaam bij ons kantoor. Zij is uw eerste aanspreekpunt zowel telefonisch als bij een bezoek aan ons kantoor. Voorts ondersteunt zij de notaris op het gebied van de familiepraktijk.

 

Maggy Lensen