Tel.: +31(0)114-312 821

Ons Team

Mr. Cindy van Goethem is sinds 1995 verbonden aan het kantoor; sinds 1-1-2009 als notaris. Zij heeft een brede kennis en ervaring met alle notariële diensten en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht.
Cindy is aangesloten bij de organisatie echtscheidingsnotaris.nl.

 

Mr. Cindy van GoethemHannelore van der Veeken is sinds 1987 verbonden aan het kantoor. Zij is werkzaam als notarisklerk in de registergoederenpraktijk. Haar specialisatie is agrarisch recht.
Hannelore is lid van de Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN).

Hannelore van der Veeken

Ingeborg Eggermont-Mattens werkt sinds 1991 bij ons kantoor. Zij is werkzaam als notarisklerk in de registergoederenpraktijk.

 

Ingeborg Eggermont-MattensArianne van den Bosch-Pieper is sinds 1999 verbonden aan het kantoor. Zij is werkzaam als notarisklerk in de registergoederenpraktijk. Haar specialisatie is agrarisch recht.
Arianne is lid van de Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN).

Arianne van den Bosch-Pieper

Corine de Braal-Esseling is werkzaam als administratief medewerker. Zij ondersteunt de andere medewerkers van ons kantoor, met name op het gebied van de registergoederenpraktijk. Corine is sinds 2004 in dienst .

 

Corine Esseling

Laura de Brouwer-de Rechter is onze telefoniste/receptioniste. Veelal zal het eerste contact tussen u en ons kantoor via haar verlopen. Laura biedt tevens administratieve ondersteuning aan de andere medewerkers van ons kantoor en is sinds 2011 werkzaam op ons kantoor.

 

Laura de Rechter

Samantha Valke is administratief medewerker en ondersteunt de notaris op het gebied van de familiepraktijk. Daarnaast bemant zij de balie bij afwezigheid van Laura. Samantha is sinds 2015 werkzaam op ons kantoor.

 

Laura de Rechter

Sharon van Rossum du Chattel is sinds 2016 werkzaam als administratief medewerker. Zij ondersteunt de andere medewerkers van ons kantoor, met name op het gebied van de registergoederenpraktijk.

 

Laura de Rechter

Lilian Meijer-Annaert is sinds kort in dienst als administratief medewerker. Zij biedt ondersteuning aan de andere medewerkers van ons kantoor werkzaam in de registergoederenpraktijk.

 

Laura de Rechter