Tel.: +31(0)114-312 821

Ons Team

mr Cindy van Goethem is sinds 1995 verbonden aan het kantoor; sinds 1-1-2009 als notaris. Zij heeft een brede kennis en ervaring met alle notariële diensten en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht.

 

mr Cindy van GoethemHannelore van der Veeken is sinds 1987 verbonden aan het kantoor. Zij is werkzaam als notarisklerk in de registergoederenpraktijk. Haar specialisatie is agrarisch recht.
Hannelore is lid van de Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN).

Hannelore van der Veeken

Ingeborg Eggermont-Mattens werkt sinds 1991 bij ons kantoor. Zij is werkzaam als notarisklerk in de registergoederenpraktijk.

 

Ingeborg Eggermont-MattensArianne van den Bosch-Pieper is sinds 1999 verbonden aan het kantoor. Zij is werkzaam als notarisklerk in de registergoederenpraktijk. Haar specialisatie is agrarisch recht.
Arianne is lid van de Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN).

Arianne van den Bosch-Pieper

Corine de Braal-Esseling is werkzaam als administratief medewerker. Zij ondersteunt de andere medewerkers van ons kantoor, met name op het gebied van de registergoederenpraktijk. Corine is sinds 2004 in dienst .

 

Corine de Braal-Esseling

Samantha Valke is administratief medewerker en ondersteunt de notaris op het gebied van de familiepraktijk. Daarnaast bemant zij de balie bij afwezigheid van Maggy. Samantha is sinds 2015 werkzaam op ons kantoor.

 

Samantha Valke

Maria van de Velde werkt sinds 2017 bij ons kantoor. Zij verzorgt de boekhouding.

 

Maria van de Velde

Sabina de Bakker-d'Olieslagers is sinds 2017 werkzaam als administratief medewerker. Zij ondersteunt de andere medewerkers van ons kantoor, met name op het gebied van de registergoederenpraktijk.

 

Sabina de Bakker-d'Olieslagers

Maggy Lensen is sinds 2018 werkzaam bij ons kantoor. Zij ondersteunt de notaris op het gebied van de familiepraktijk. Daarnaast bemant zij de balie bij afwezigheid van Dilara.

 

Maggy Lensen

Laurien van de Walle is werkzaam bij ons kantoor vanaf juli 2020. Laurien is bezig met haar master notariaat. Na afronding hiervan zal zij werkzaam zijn als kandidaat-notaris.

Laurien van de Walle

Larissa van Overloop is werkzaam bij ons kantoor vanaf oktober 2020. Zij is werkzaam als administratief medewerkster op de Onroerend Goed-afdeling.

Larissa van Overloop

Dilara de Quelerij is werkzaam bij ons kantoor vanaf april 2021. Dilara staat u te woord aan de telefoon.
Zij is werkzaam als receptioniste, telefoniste en administratief medewerkster.

Renee Burm