Tel.: +31(0)114-312 821

Ons Team

mr Cindy van Goethem is sinds 1995 verbonden aan het kantoor; sinds 1-1-2009 als notaris. Zij heeft een brede kennis en ervaring met alle notariële diensten en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht.

 

mr Cindy van Goethem

mr Laurien van de Walle is werkzaam bij ons kantoor vanaf juli 2020. Laurien is werkzaam als kandidaat-notaris. Op 6 oktober 2021 heeft zij haar master fiscaal recht behaald, gevolgd door een master notarieel recht op 8 december 2021.

Laurien van de WalleHannelore van der Veeken is sinds 1987 verbonden aan het kantoor. Zij is werkzaam als notarisklerk in de registergoederenpraktijk. Haar specialisatie is agrarisch recht.
Hannelore is lid van de Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN).

Hannelore van der Veeken

 

 Arianne van den Bosch-Pieper is sinds 1999 verbonden aan het kantoor. Zij is werkzaam als notarisklerk in de registergoederenpraktijk. Haar specialisatie is agrarisch recht.
Arianne is lid van de Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN).

Arianne van den Bosch-Pieper

 

 

Maria van de Velde werkt sinds 2017 bij ons kantoor. Zij verzorgt de boekhouding.

 

Maria van de Velde

Sabina de Bakker-d'Olieslagers is sinds 2017 werkzaam als administratief medewerker. Zij ondersteunt de andere medewerkers van ons kantoor, met name op het gebied van de registergoederenpraktijk.

 

Sabina de Bakker-d'Olieslagers

Maggy Lensen is sinds 2018 werkzaam bij ons kantoor. Zij ondersteunt de notaris op het gebied van de familiepraktijk.

 

Maggy Lensen

Larissa van Overloop is werkzaam bij ons kantoor vanaf oktober 2020. Zij is werkzaam als administratief medewerkster op de Onroerend Goed-afdeling.

Larissa van Overloop